Gite "Les bellesvues"

Gite "Les Bellesvues" is uniek gelegen met een schitterend uitzicht over de vallei van Courbiac en over een gedeelte van ons terrein met de fruitbomen en het zwembad. Gite Les Bellesvues is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor 4 personen. Gite Les Bellesvues is beschikbaar in de maanden mei tot en met september.

Indeling is als volgt: Via een brede houten trap komt u de gite binnen, ruime woonkamer met nieuwe keuken, twee ruime slaapkamers (1 x tweepersoons bed en 2 x éénpersoons bedden) met voldoende kastruimte, ruime badkamer met iloopdouche, wastafel en een apart toilet. Verder in de woonkamer een televisie aangesloten op nederlandse satelietzenders en wifi. In de keuken vindt u een kookplaat, koffieapparaat, waterkoker, broodrooster en ruim keukeninventaris. Ook deze gite heeft een eigen terras met een zitje.Tarieven voor 2015/2016 zijn:

mei                                                         € 400,00 per week*

juni en september                                  € 600,00 per week*

Hoogseizoen 2016 02-07/27-08              € 950,00 per week *         

Borg                                                       €  200,00

Schoonmaakkosten vanaf 2015              €   50,00

Huisdieren per verblijf                       €  50,00

Voor de beschikbaarheid verzoeken wij u ons te mailen via info@domainecourbiac.com of te bellen naar 0033553716392.

 

Voorwaarden verblijf Gite "Les Bellesvues":

  • In de zomermaanden (juli - augustus) is alleen verhuur per week (van zaterdag tot zaterdag) mogelijk. In het voor- en naseizoen kunt u de gite per week, midweek of weekend huren. Eventuele andere aankomst- en vertrekdagen in overleg mogelijk;
  • u kunt reserveren door middel van het speciale reserveringsformulier;
  • aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur;
  • alle tarieven zijn exclusief schoonmaakkosten en inclusief lakens, handdoeken en keukendoeken.
  • borg ad € 200,00 te voldoen bij de eerste aanbetaling van de huur van de gite. Na controle van de gite na uw vertrek ontvangt u de borg binnen 7 dagen van ons terug;
  • na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging en dient u binnen 2 weken 50% van het totaalbedrag aan ons te voldoen. Het restantbedrag dient uiterlijk 4 weken voor aankomst aan ons overgemaakt te zijn. Uw aanbetaling dient tevens als bevestiging voor uw reservering.

*) onze tarieven zijn inclusief gebruik van electra, gas en water, linnengoed en gebruik van het zwembad.