Gite "La Brise"

 

Bij de hoofdwoning van Domaine Courbiac ligt een sfeervol ingerichte gite voor 4-6 personen.

De indeling is als volgt: entree met eigen ingang, slaapkamer voor twee personen met twee 1-persoonsbedden, badkamer met douche, wastafel en toilet en een ruime woon-slaapkamer met keuken. In het slaapgedeelte staat een tweepersoonsbed en een bedbank voor twee personen.

Gite "La Brise" is licht, ruim en modern ingericht. De keuken is voorzien van een volledig moderne inventaris (inclusief magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat). Vanaf het terras van de gite heeft u direkt toegang tot het zwembad. De gite is voorzien van een televisie aangesloten op de schotelantenne en electrische verwarming. Dus verblijf het hele jaar door mogelijk!

Vanaf het terras van de gite heeft u een ruim uitzicht over het terrein met het zwembad, de vele fruitbomen en een mooi aangelegde tuin. Verder heeft u zicht op de vallei, waar Cinq Sols aan ligt.

Tijdens uw verblijf bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een door ons geserveerd ontbijt. Het ontbijt zal bestaan uit diverse franse broodjes, jam en diverse kaas-en vleessoorten, eitjes, fruit en koffie/thee en jus d'orange. Daarnaast is het mogelijk om bij ons broodjes voor het ontbijt te bestellen. 

 

Voorwaarden verblijf Gite "La Brise":

  • In de zomermaanden  (juli - augustus) is alleen verhuur per week (van zaterdag tot zaterdag) mogelijk. In het voor- en naseizoen kunt u de gite per week, midweek of weekend huren. Eventuele andere aankomst- en vertrekdagen in overleg mogelijk;
  • u kunt reserveren door middel van het speciale reserveringsformulier;
  • aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur;
  • alle tarieven zijn exclusief schoonmaakkosten en inclusief lakens, handdoeken en keukendoeken.
  • borg ad € 200,00 te voldoen bij de eerste aanbetaling van de huur van de gite. Na controle van de gite na uw vertrek ontvangt u de borg binnen 7 dagen van ons terug;                            
  • na uw  reservering ontvangt u van ons een bevestiging en dient u binnen 2 weken 50% van het totaalbedrag aan ons te voldoen. Het restantbedrag dient uiterlijk 4 weken voor aankomst aan ons overgemaakt te zijn. Uw aanbetaling dient tevens als bevestiging voor uw reservering.  

 

 

Huurtarieven Gite “La Brise” 2015/2016

 

Mei/Juni/September/Oktober per week

€ 495,00

Hoogseizoen 2016 per week (van zaterdag tot zaterdag) 02-07-27-08  

€ 750,00

Kerstvakantie per week

€ 400,00

Overige periodes per week

€ 300,00

Huisdieren per verblijf                 

Schoonmaakkosten vanaf 2015                                                                              

Borg                                       € 200,00                                                                                                                                    

€   50,00

€   50,00

Wilt u gezellig samen met vrienden of familie op vakantie en zoekt u nog een tweede vierpersoons  gite met eigen zwembad naast Domaine Courbiac,  kijk dan op http://www.vakantiehuis-frankrijk.nl/vakantiewoningen.php?vakantiehuis=1934

 

Voor meer informatie of reserveringen kunt u mailen aan info@domainecourbiac.com of bellen naar 0033 553716392 .