Gastenboek

Good info

Pharme854 | 15-05-2014

Very nice site!

Good info

Pharme966 | 15-05-2014

Very nice site! cheap goods http://apeoixy2.com/tqsrov/4.html

Good info

Pharme82 | 15-05-2014

Very nice site! [url=http://apeoixy2.com/tqsrov/2.html]cheap goods[/url]

Good info

Pharmd374 | 15-05-2014

Very nice site! <a href="http://apeoixy2.com/tqsrov/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharme101 | 15-05-2014

Very nice site!

Good info

Pharmg236 | 15-05-2014

Very nice site! cheap goods http://apeoixy2.com/tqsrov/4.html

Good info

Pharma136 | 15-05-2014

Very nice site! [url=http://apeoixy2.com/tqsrov/2.html]cheap goods[/url]

Good info

Pharmg91 | 15-05-2014

Very nice site! cheap goods http://apeoixy2.com/tqsrov/4.html

Good info

Pharmk82 | 15-05-2014

Very nice site! [url=http://apeoixy2.com/tqsrov/2.html]cheap goods[/url]

Good info

Pharmk313 | 15-05-2014

Very nice site! <a href="http://apeoixy2.com/tqsrov/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharme888 | 15-05-2014

Very nice site! <a href="http://apeoixy2.com/tqsrov/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharmd959 | 10-05-2014

Very nice site!

Good info

Pharmd453 | 10-05-2014

Very nice site! cheap goods http://oieypxa2.com/kyaokk/4.html

Good info

Pharmb841 | 10-05-2014

Very nice site! [url=http://oieypxa2.com/kyaokk/2.html]cheap goods[/url]

Good info

Pharmk225 | 10-05-2014

Very nice site! <a href="http://oieypxa2.com/kyaokk/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharmk16 | 10-05-2014

Very nice site! [url=http://oieypxa2.com/kyaokk/2.html]cheap goods[/url]

Good info

Pharme822 | 10-05-2014

Very nice site!

Good info

Pharmg562 | 10-05-2014

Very nice site! [url=http://oieypxa2.com/kyaokk/2.html]cheap goods[/url]

Good info

Pharmd209 | 10-05-2014

Very nice site! <a href="http://oieypxa2.com/kyaokk/1.html">cheap goods</a>

Eerste campingvakantie ooit...

Johnny en Maureen | 11-10-2013

We hebben een leuke tijd beleefd op de camping van Karla en Albert. Een hele leuke,mooie camping, een heel mooi domein, fantastische omgeving, alles netjes verzorgd. Leuk winkeltje, lekkere table d'hôtes.
Ze zijn altijd klaar voor een babbeltje en zijn zeer behulpzaam. Ook een pluspunt was het heerlijke zwembad :)...Echt fijn, ik zou iedereen aanraden om naar de camping te komen. De campinguitbaters geven je een gerust gevoel en laten je heel welkom voelen, prachtige klaargespeeld...Doe zo verder...Ben blij dat we nog steeds contact houden via facebook.
Veel groetjes,
Johnny en Maureen...

3 topweken op toplocatie in de 'achtertuin' van Domaine Courbiac!

Carolien, Gerwin, Renske en Mirthe Willemsen | 06-10-2013

3 weken vakantie op domaine courbiac is eigenlijk niet te omschrijven in woorden, maar we vinden dat Karla, Albert en Mark dit wel verdienen. 3 weken onthaasten, 3 weken relaxen, 3 weken bezig zijn,3 weken van alles meemaken, maar vooral 3 weken genieten op dit stukje campingparadijs in Frankrijk. Ondanks (of misschien juist wel dankzij het ontbreken) dat er geen animatie, geen groot speelparadijs en geen restaurant is konden de kinderen (en dus wij ook) helemaal hun ei kwijt op deze prachtige camping. Uit principe komen we nooit het volgende jaar terug op dezelfde camping maar we komen terug....... Hopelijk zitten Karla, Albert en Mark dan nog steeds op deze camping.......

La tente "en ciel"

Annette en Dominique | 15-08-2013

Lieve Karla, Albert en Mark,
Wat een voorrecht dat wij de allereerste bewoners van jullie tent op dat hoogste plekje op jullie camping mochten zijn. Het prachtige uitzicht van daarboven staat voor altijd in ons geheugen gegrift!
We hebben enorm genoten van de gezellige table d'hôte avonden, het heerlijke eten en de leuke gesprekken met de andere gasten.
Jullie gastvrijheid en goede zorgen zijn hartverwarmend.
Ook de tir-à-l'arc lessen van Manu, de mooie dorpjes in de omgeving en de marché gourmand hebben dit een vakantie gemaakt om nooit te vergeten.
Dominique mist de kleine Tiego en Vlekkie nog iedere dag!
Veel liefs en wellicht tot volgend jaar,
Annette en Dominique

Fantastisch!

Familie Van Tetterode | 09-08-2013

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad op jullie geweldige stek. Een familiaire sfeer op jullie zeer kindvriendelijke prachtige domaine. De kinderen gingen heerlijk hun gang, waardoor wij als ouders het ook als super relax hebben ervaren. De combinatie van een kleine camping, gites en tables des hotes, is super. En het pannenkoekenfeest vonden de kinderen geweldig! En wat een mooie omgeving,met veel leuke dorpjes en niet te toeristisch!
Kortom, een echte aanrader voor iedereen! Groetjes, Ronald, Brigitte en Matthijs

tir-à-l'arc

Emma, Bart en Dinie | 06-08-2013

een lekkere week gehad op jullie camping. Het was wat vol, maar met prettige buren is dat niet zo'n probleem. En dan ook nog een buurman die met Bart pijl en bogen maakte!
Emma vond het prima om op jullie camping haar verjaardag te kunnen vieren, compleet met chocoladetaart.
Het handboogschieten met Manu is een hoogtepunt gebleken in deze vakantie. Alle bekers en medailles zijn zorgvuldig uitgestald en het wachten is op het officiële brevet wat ook behaald is.
Het is een mooie omgeving waar voor iedereen wel wat te ondernemen is. Gelukkig was er het zwembad, want op zijn tijd even afkoelen was geen overbodige luxe!

Groetjes,
Emma, Bart en Dinie

Prachtige week op Domaine Courbiac

familie Veninga, Haarlem | 01-08-2013

Het was een week lang genieten in de huurtent 'with a view'. We waren er de 3e week van juli 2013. Wat een mooie camping ! Overal zitjes, een prachtig zwembad, prima (en schoon) sanitair. We hebben genoten van jullie bijzondere gastvrijheid. Nog nooit zo meegemaakt. Kinderen hadden gelukkig aansluiting met leeftijdsgenoten. Om kort te gaan: we hebben een heerlijke week gehad en komen graag terug. Het allerbeste voor jullie drieën.
hartelijke groeten, Stev, Beatrijs, Benjamin en Anna

Vakantie juni-juli 2013

Rutger, Carlein en Puck | 01-08-2013

We hebben twee heerlijke weken gehad in onze tent Soleil op de mini camping!
Domaine Courbiac is erg gemoedelijk, wat maakt dat je je snel thuis voelt. Albert, Karla en hun zoon Mark nemen je mee in de omgeving wat maakt dat je andere dingen ziet dan de reguliere toeristische plekjes. Hun gastvrijheid is hartverwarmend en we hebben genoten van de table d'hotes, het lekkere ontbijtje en het wandelen met Puck naar de kippetjes en de konijntjes.
Kortom; als je voor klein, gemoedelijk, gastvrijheid, ongedwongen, dieren, moestuintje etc wil gaan, kies dan voor Domaine Courbiac.

Groetjes
Rutger, Carlein en Puck

Verblijf van 21 t/m 31 mei 2013 op Domaine Courbiac

Jan en Elly Wienen | 21-07-2013

Gedurende bovengenoemde periode hebben wij met onze caravan gestaan op de minicamping van Albert, Karla en hun zoon Mark.
De caravan werd geplaatst op het gazon naast de woning van A, K en M. Een mooie plek met een schitterend uitzicht op de omgeving. Helaas werkte het weer niet mee. Overdag zo nu en dan de kachel aan in de caravan. Jammer maar het weer laat zich nu een (1) maal niet sturen.
We hebben ons echter goed vermaakt.
De omgeving verkend en enkele wandelingen in de omgeving gemaakt. Aanraders zijn Tournon d'Agenais, Villeneuve sur Lot, Agen en Montcuq. We hebben twee keer genoten van de heerlijke maaltijden die Karla klaar gemaakt had. Ook de andere gasten sloten zich daarbij aan. Een echte aanrader.
Ook met Karla een plaatselijke wijnproeverij bezocht.
Wij hebben onze vakantie daar als zeer plezierig ervaren. Albert en Karla waren bereid ons overal mee te helpen.
Waarderingscijfer wat ons betreft tussen de 9 en 10.
Ondanks het feit dat we niet het allerbeste weer hebben gehad in die periode was het voor ons een onvergetelijke tijd op de camping van Albert, Karla en Mark.
We komen zeker nog een keer terug.

Groetjes Jan en Elly

Vakantie

Peter en Marijke | 11-07-2013

Nou dat willen wij wel hoor reageren of we een stukje willen schrijven hoe wij het gehad hebben.
In een woord geweldig!!
Ontvangst 10
Hulp bij de caravan 10
Gastvrij 10
Gezelligheid 10
Lokatie 10
Sanitair 9
Omgeving 10
En zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan wij zijn al vele malen in Frankrijk geweest maar dit was het beste wat ons is overkomen en dat hebben we eindelijk te danken aan mijn lieve neef en nicht die in september in kasteel Rodie gaan trouwen en hadden deze camping op hun trouwsite gezet!
Het is een kleine camping dus het is heel gemoedelijk Karla en Albert hebben ons ook meegenomen naar een wijnproeverij een truckercafe waar we voor 12,50 een heerlijk 4 gangen dine hebben genuttigd geweldig,ook zijn we nog met gasten naar een lokaal avondmarkt geweest met etens tentjes heerlijk gedanst gegeten!
Ook is er op de camping een kleine groentetuin waar je voor een kleine vergoeding verse sla bleekselderij courgette tomaten kunt plukken!
Werkelijk niets is te gek op de camping zulke gastvrije campingbeheerders hebben wij nog niet meegemaakt bedankt Karla Albert en Mark en natuurlijk ook de twee honden die elke morge trouw in onze voorliefde zaten om ons goede morgen te wensen! Liefs Peter en Marijke xxxxx

Mei 2013

Rene, Danielle, Bloem en Nobel | 10-06-2013

Wat een mooie plek is dit toch! Eerder in de zomer geweest, nu in het voorjaar, alles groen en velden met bloemen om te plukken voor onze 3-jarige dochter. Een rustige en gastvrije plek met een prachtig uitzicht, leuke dieren om mee te spelen, zwembad, heerlijk eten en ook nog een leuke omgeving met veel plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken: het meertje van Montcuq op de eerste plaats voor ons: met kleine kinderen ideaal! Verder natuurlijk leuke markten en rommelmarkten, kastelen en niet te vergeten de wijnboer waar Karla ons mee naar toe nam! Wij komen weer!

Vakantie Mei 2013

Sjoukje en Wim | 16-06-2013

Op vakantie in het voorjaar bij Karla, Albert en Mark een prachtige ervaring, met een omgeving volop in de voorjaarsbloemen, margrieten en klaprozen.
De ontvangst is allerhartelijkst en de hondjes doen uitbundig mee.
De gite ziet er keurig verzorgd uit en de handdoeken liggen klaar voor gebruik.
Mooie omgeving voor uitstapjes o.a.het waterleliepark in Le Temple sur Lot met een geschiedenis die terug gaat naar 1875.
Verder markten en de knusse dorpjes met slingerstraatjes.
Een goed adres voor een vakantie en genieten van het Franse leven.

Aanrader!

Familie Nieuwenhuis, Kampen | 21-05-2013

Wat een fijne plek is Domaine Courbiac. Wie van het goede Franse leven houdt, is hier aan het juiste adres. Karla, Albert en Mark zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt, ze zijn erg gastvrij. De gites zijn keurig verzorgd en staan in een prachtige, landelijke omgeving. In de buurt zijn mooie, oude dorpjes. Ook de brocante winkel van Karla is erg leuk om te bezoeken! Verder is er nog een zwembad voor de kinderen en genoeg ruimte om te spelen. Wij hebben het erg naar onze zin gehad bij jullie, vonden het een heel bijzondere plek en komen zeker weer een keer terug!! Groeten van familie Nieuwenhuis

Top zomervakantie.

Ard en Dicky Nijdam | 09-03-2013

In de zomer 2012 brachten wij een plezierige vakantie door op de camping van de familie Wagenar in Zuid-Frankrijk. Wie van rust,ruimte en goed gezelschap houdt kan zeker terecht op de mini-camping van Albert, Karla en Mark. Een prima verblijfplaats met een omgeving die uitnodigt om te gaan wandelen of leuke plaatsen in te omgeving te bezoeken, is aan te bevelen voor het doorbrengen van de zomervakantie. Mocht je een avond niet zelf willen koken, kun je gebruik maken van de " tables d' hote", die door Karla ,Albert en Mark samen wordt bereid en prima smaakt. Als je nog nadenkt over de plaats waar de de zomervakantie 2013 gaat doorbrengen is een bezoek aan deze mini-camping met entousiaste ondernemers zeker aan te bevelen.

Groet Ard en Dicky Nijdam Uffelte.

Complimenten!

Peter Buitelaar | 16-01-2013

Wat een mooie luxueuze camping hebben jullie zeg, prachtig!
Ik zal er vanwege de afstand zelf niet vlug op bezoek komen maar zal jullie resort zeker aanbevelen bij onze klanten.

Vriendelijke groeten van Peter en Zineb en Selma uit Bikershome Ouarzazate Marokko.

www.bikershome.net

Vakantie augustus 2012 in Courbiac

Bert, Monique & Melle uit Wijnandsrade | 10-10-2012

We hebben 2 weken heerlijk kunnen vertoeven in de opgezette tent. Erg ruim en van allerlei gemakken voorzien. De avonden samen met de andere gasten maakten dat je direct je thuis voelde en aanspraak had met iedereen. Melle heeft het nog vaak over de boogschiettoernooien en laat trots aan iedereen zijn beker zien. In de buurt zijn leuke plaatsjes en activiteiten te doen zoals kastelen, een klimpark, pretpark etc. De gastvrijheid van Karla en Albert kent geen grenzen. Daarnaast luisteren zeook echt naar suggesties en tips van de gasten. Zoals bv. de broodservice. In de eerste week reden er diverse auto's op en neer naar Tournon om de bakker te bezoeken. Vervolgens regelt Karla dat de bakker het komt brengen. Kortom een aanrader voor iedereen die van rust, gezelligheid, kleinschaligheid en gastvrijheid houdt. Dank aan Karla en Albert voor de goede zorgen en ik ben al vele visitekaartjes van het domaine kwijt. Hartelijke groeten uit Wijnandsrade.

zalig genieten in Domaine Courbiac

Ben, Kaatje, Luna & Lente | 10-09-2012

relaas van een zalige vakantie:
Na een rit van 10 uren worden we ontvangen door de zalige Zuid-Franse zon en Albert. Meteen een zalig glaasje Ice Tea en een gezellige babbel met Albert.
Daarna worden we rondgeleid en krijgen we onze kampplaats toegewezen. Kaatje en ik beginnen de tent op te zetten. Onze kleine meiden Luna en Lente hadden wat last van de warmte en verveling. Daar komt Karla aan om zich voor te stellen en ze neemt onze meiden mee naar het zwembad: van gastvrijheid gesproken!
Na een paar uur zwoegen staat onze reuzetent eindelijk op. Maar we stoten op een probleem: de verlengkabel is te kort. Geen probleem: Albert gaat meteen een extra verlengdraad halen: weer een staaltje van gastvrijheid. Zo gaat het eigenlijk heel de vakantie door: Albert en Karla doen echt hun best om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken: geen barbecue mee: "Leen die van ons". Zin in een ijsje of een drankje maar Albert of Karla zijn niet in de buurt: geen probleem: neem wat je wil en reken op 't einde van je vakantie af, Luna was gevallen en kon geen Frans brood eten: Karla geeft meteen 2 joghurtjes.
Karla en Albert kennen de omgeving ook goed: ze geven nuttige tips voor een uitstap: een aanrader is het meer in Montcuq!
Ze bieden ook allerlei activiteiten aan: table d'hotes (wat heerlijk was!), pijl en boogschieten, kampvuur, een avondwandeling,... Ze dringen zich niet op. Kies zelf of je mee doet of niet.
De camping is ook erg net en gezellig. De douches en afwasgelegenheden waren ook erg proper!

Kortom: Domaine Courbiac is een aanrader om van een rustige vakantie te genieten: mooi weer, mooie omgeving, zalig zwembad,... Met daar bovenop erg warme uitbaters

dank jullie wel en doe zo voort!

Vakantie Aug. 2012

Mireille, Robert en Rutger | 03-09-2012

Hallo Karla, Albert, Mark en Vlekkie!

Wij hebben een erg leuke vakantie achter de rug. En dat kwam zeer zeker door de week dat wij bij jullie op de camping waren!
Het begon met een heel warm en gezellig ontvangst ( van jullie allemaal), we voelden ons al onmiddellijk thuis. De camping is erg knus, gezellig met een prachtig uitzicht en met veel aandacht opgezet. Her en der leuke zitjes en tafels, en spulletjes die jij verzamelt Karla. Er is een fijn zwembad, het is er gemoedelijk en rustig. We hebben genoten van het prachtige weer, de prettige sfeer, de omgeving. Maar ook konden wij gebruik maken van activiteiten die jullie organiseerden. Waar hier al meerdere malen over is geschreven is de table d'hote, en dat was verrukkelijk. Wat maakten jullie hier veel werk van. En super gezellig.
In de omgeving waren ook genoeg bezienswaardigheden, en als we om tips verlegen zaten dan hadden jullie die genoeg.
Ook Rutger heeft zich prima vermaakt. Elke ochtend zocht hij eerst Vlekkie op om mee te spelen. Wat een schatje is dat ook. Genoeg leuke kinderen om mee te spelen, lekker zwemmen en ook jij Mark wist Rutger en andere kinderen te vermaken.
Kortom; jullie hartelijkheid, gezelligheid, een fijne camping, de prachtige omgeving, veel zon, lekker eten, hebben ons een prachtige vakantie bezorgd.
Hartelijk dank hiervoor en heel veel succes voor de toekomst!
Wie weet tot ziens...

Vakantie Aug. 2012

Francis Ralf Twan Esmee Tibo Hauch | 04-09-2012

lieve Karla, Albert en Mark; wij sluiten ons geheel bij alle voorgaande berichten aan: wij zijn net een goede week terug, zijn lekker bij jullie vandaan nog richting Pyrienëeen en Middellandse Zee geweest. Wij hebben als camperaars een heerlijk verblijf bij jullie gehad; zelfs de kids vermaakten zich prima; waren eerst niet enthousiast, maar door de gezellige kleinschalige opzet, en het zwembad, is het zeker voor herhaling vatbaar! Ook was het heerlijk dat elke dag het brood bezorgd werd, en als klap op vuurpijl boodschappen doen met jullie cabrio...Ook de Marche Gourmand was zeer geslaagd. Kortom bedankt, heel veel succes en tot ziens.

Vakantie juli 2012

Familie Prins | 03-09-2012

Lieve Karla, Albert en Mark,

Wat hebben wij het heerlijk gehad! Mede dankzij jullie is onze eerste keer in eigen tent uitstekend bevallen. We hebben genoten van de zon, de mooie camping, het lekkere zwembad en het heerlijke eten. Jullie zien ons zeker terug!

Liefs, Hans, Danielle, Floor en Marit

Hele fijne vakantie genoten.

Henk, Sonja, Nina en Pim | 21-08-2012

We zijn ondertussen al weer bijna drie weken thuis, maar denken nog veel terug naar de twee fijne weken op jullie mooie camping (nog nooit zo lang uitgehouden op èèn plek).
Gastvrij, vriendelijk, behulpzaam, fijn zwembad, mooi uitzicht, lekker eten, kortom alles wat je wilt tijdens het kamperen.
Karla, Albert en Mark, nogmaals bedankt,
Groeten Henk, Sonja, Nina en Pim

Heerlijke tijd!

Familie Noordegraaf | 16-08-2012

Wij kijken terug op een heerlijke tijd bij jullie. Ideaal om gebruik te maken van de ingerichte caravan. Ook hebben wij erg veel gebruik gemaakt van de 'open woonkamer'. Veel knutseluren daar doorgebracht. Door de kleinschaligheid was het ideaal voor onze jonge meiden. Ook de omgeving is mooi. Kastelen, grotten, stadjes. Naturopark is ook een aanrader voor jonge kinderen. Kortom, genoten! Met dank: Jedi, Martine, Hannah en Dagmar.

Genoten

Henk, Tineke en Linda | 13-08-2012

Lieve Karla, Albert en Mark.
Wat hebben we genoten van het onverwachte dat ons bij jullie overkwam. De gastvrijheid, het warme welkom en de gezelligheid en het lekker eten. Complimenten! Het voelde als een warme deken. We komen zeker een keer terug, en dan waarschijnlijk in een bed van jullie (Chambres d'hotes of gites) ( ha,ha). Lieve groeten en succes met jullie droomlocatie in Frankrijk. Een aanrader voor een ieder.
Groetjes Henk, Tineke en Linda

groet uut Uffelte

de Brommertjes | 12-08-2012

Hey buurtjes!!!
Het was fijn om jullie weer eens even te zien!!
En fantastisch om te zien hoe geweldig jullie het na je zin hebben op jullie mooie camping!!!
Wij hebben er van genoten!! En in de dagen die nog volgden in Zuid-Frankrijk zijn we nog verschillende keren gasten van jullie tegen gekomen, dat was erg grappig!!
De jongens herkenden jullie gasten direct en zeiden, kijk alweer vrienden van Albert en Karla!!!
De sfeer die op jullie camping heerst is gemoedelijk en gezellig!!
Ons kent ons...
Goed bezig lieve mensen, "een droom die uitkomt"
Wij wensen jullie het allerbeste toe,
een groet uut Uffelte van de Brommertjes......

Vakantie 14 t/m 30 juli

Dick en Lenneke Dokter | 01-08-2012

Beste Familie Wagenar,

Veel dank voor de gastvrijheid in de afgelopen weken. Een fantastische plek, in een bijzonder mooie omgeving, maar de wijze waarop jullie inhoud geven aan het gastheerschap maakt het pas echt bijzonder. We hebben genoten en komen zeker een keer terug. Altijd staan jullie voor je gasten klaar en de kleinschaligheid zorgt ervoor dat een heel persoonlijk contact mogelijk wordt. We weten zeker dat nog velen een mooie vakantie bij jullie zorgen doorbrengen op de mini-camping, in de gite of in een van beide kamers. Wij zorgen ervoor dat Domaine Courbiac bij veel anderen bekend zal worden. Heel veel succes voor de toekomst.

vakantie juli 2012

Ineke en Rik | 22-07-2012

Hallo Carla, Albert en Mark
We hebben een heerlijke week gehad bij jullie. De ontvangst was geweldig. De mogelijkheid onder genot van een drankje en heerlijk eten van Carla met elkaar kennis te maken.
Jullie hebben echt een mooi stukje Frankrijk ontdekt en er een prachtige camping van gemaakt. Het uitzicht is schitterend vanuit de tenten.
Het zwembad biedt naast de gezelligheid een heerlijke verfrissing.
Als campingeigenaren en gastvrouw en -heer zijn jullie voor ons meer dan geslaagd.
Wij kunnen en zullen dit meer kennissen van ons aanraden.
Heel graag tot weerziens !!
groet, Ineke en Rik

Au revoir!

Tanja en Willem | 03-07-2012

Afgelopen zaterdag 30 juni jl. zijn wij na een vakantie van twee weken in de gite teruggekeerd naar Nederland.....
In deze 14-daagse vakantie volop genoten van alle Franse geneugden ten top! Karla, Albert en Mark bieden een uneke ambiance waar iedere gast zich optimaal ontspant, alle voorwaarden voor een heerlijke vakantie zijn op deze domaine gegarandeerd! Rust, relaxen, heerlijk eten en natuurlijk volop wijn tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Het echte Frankrijk vindt je hier, leuke plaatsjes in de buurt, voor de gezelligheid en contact met leuke inwoners. Koester deze plek, wij komen zeer zeker terug! Karla, Albert en Mark, nogmaals dank voor jullie goede zorgen en succes gewenst het zomer seizoen!
Au revoir!

Tanja, Willem en een poot van Sammie (ook voor Vlekkie)

verjaardag 2012

Frieda en Henriette | 21-06-2012

Albert, Karla en Mark, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Wij hebben 6 heerlijke dagen gehad, vlucht van Rotterdam naar Bergerac en vanaf daar een autootje. Die heb je zeker nodig om de prachtige omgeving en natuur te bewonderen. Onze hobby was alleen rijden via de witte wegen, dus echt toeren, met succes en af en toe best spannend of het toch niet een doodlopende weg was, maar nee weer een leuk klein dorpje, met kerk en pleintje. Onze verjaardagen waren tijdens ons verblijf en Karla die daar toch even bij stilstaat met een lief cadeautje! Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer! Hartelijke groeten en liefs Frieda en Henriette

Vakantie gite 19 mei-9 juni 2012

Sjoukje en Wim | 20-06-2012

Een verblijf op Domaine Courbiac in het voorjaar is een echte aanrader, de tuin ligt er prachtig bij en de voorjaars bloemen laten de mooiste kleuren zien.
De beheerders geven je een gevoel, dat je hier meer dan welkom bent en dat je hier jezelf mag zijn en heerlijk kunt genieten van het met zorg bereide eten, het zwembad, de huisdieren, de gezellige maaltijden en de schitterende omgeving.
Agen en Lauzerte zijn echte aanraders om te bezoeken en het parkeren is overal zo gemakkelijk en in vele gevallen ook nog gratis ook.
De camping is nu ook klaar en samen met het toilet gebouw ziet het er schoon en netjes uit, zoals alles er bij Karla en Albert goed verzorgd uitziet,
Wij wensen jullie een goed seizoen toe en tot volgend voorjaar.

Chambres d'hotes

Jan en Gitta | 20-06-2012

Gister teruggekomen van een heerlijke week Domaine Courbiac.
Overnacht in de chamres d'hotes, gezellige mooie en ruime kamer een badkamer en apart toilet, heerlijk schoon en zelfs na 4 dagen schone lakens op de bedden, echt top. Elke ochtend genoten van het heerlijke ontbijt geserveerd aan een knus tafeltje buiten op het terras. Elke avond gelegenheid om deel te nemen aan de table d'hotes wat echt een aanrader is, telkens een wisselend 3-gangendiner met heerlijke verse produkten, Karla maakt er echt werk van. In de tuin is het heerlijk vertoefen bij de diverse zitjes die verspreid over het domein staan, lekkere fles rosé erbij, schitterend uitzicht, dat is genieten en tot rust komen.
Daarbij de gezelligheid van Albert, Karla, Mark en hond Vlekkie( die je hart steelt, ook als je eigenlijk niet zo'n hondenliefhebber bent zoals ik ) hebben onze vakantie echt onvergetelijk gemaakt. Lieferds BEDANKT !!!
Jan en Gitta

Chambres d'hotes

Edwin van der Windt | 18-05-2012

Karla, Albert en Mark, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor een heerlijk week bij jullie in de Chambres d'hotes. Het bed was heerlijk, de rust, je hoorde helemaal niks. Ik heb heerlijk geslapen en ben lekker uitgerust terug komen in Nederland. Ik kan het andere mensen dan ook zeker aanraden.

Gr. Edwin

Gezellig en vertrouwd

Fenna Aldershof en Marcel Timmerman | 12-04-2012

Rond de Pasen hebben wij hier gelogeerd, want zo hebben wij het ervaren. Niet anoniem maar ook niet opdringerig. Gesproken met Albert en Karla, in een flits een spelende Mark gesproken en tot actie aangezet door de hond Vlek en poes die ons tot rust maande. Albert, Karla, Mark en huisddieren wij wensen jullie alle goeds en kunnen jullie vakantieverblijf absoluut aanraden! ( vooral ook het ontbijt nemen, elke keer even anders) Groetjes, Fenna en Marcel

Re:Gezellig en vertrouwd

yvonne | 15-05-2012

Fijn dat jullie zo genoten hebben!!

Mooi plek(je).

Piet de Rover | 14-01-2012

ooi plekje Albert. Hard gewerkt...resultaat mag er zijn. Zie je.
Groet,
Piet

Vakantie 1/8-10-11

Bernhard & Yvonne van Haasteren | 09-10-2011

Beste Karla, Albert en Mark, bedankt voor de hele fijne week die wij bij jullie hebben mogen doorbrengen. De omgeving was wat wij zochten, geschiedenis, historie en natuur en wij hebben ons dus goed vermaakt. Wij komen nog eens langs voor een overnachting en dan kunnen wij weer wat bijpraten, lijkt ons leuk en wij gaan jullie adres aanraden aan andere Francofielen. Het is de moeite meer dan waard. Ook hebben wij genoten van de heerlijke maaltijd die wij bij jullie hebben genuttigd. Ga zo door en maak jullie droom waar net zoals wij de onze aan het waarmaken zijn. Albert, succes met de laatste acht keer.
Groeten Yvonne & Bernhard.

vakantie augustus 2011

Hallo Albert, Karla en Mar, | 23-09-2011

Bedankt voor de heerlijke week die wij bij jullie gehad hebben. We hebben erg genoten om een week bij jullie te zijn en om te zien hoe jullie wonen en leven, echt een plek om helemaal tot rust te komen. De ingerichte tent beviel ons heel goed en ook het plekje waar wij stonden, een prachtig uitzicht en vlak bij het zwembad. Britt en Lars hadden het ook erg naar hun zin met vlekkie en de kippen en de poezen en jam maken met Karla en lekker met Mark spelen. Het uitstapje naar de wijnboer was ook heel gezellig. De laatste avond hadden we table d'hotes, met 17 man aan tafel, erg gezellig en heerlijk gegeten. Hopend volgend jaar ook weer zo'n combinatie te maken, een weekje zee en weer een week bij jullie. Nogmaals bedankt voor alle gezelligheid en heel veel succes met al jullie plannen die jullie nog hebben. Liefs Doreen Arthur Britt en Lars

vakantie augustus

Michel, Erna Kirsten, Zoe en Mithe | 15-09-2011

Hoi Karla, Albert en Mark,

We hebben enorm genoten bij jullie in de gite.
Jullie doen er alles aan om de gasten warm (40 graden poehe) te verwelkomen.
Wij kijken terug op een heerlijke vakantie met mooie weer, fantastische omgeving en vooral veel gezellige en bijzondere uurtjes aan de eettafel, in het zwembad en met alle andere campinggasten. (ook onze meiden vonden dit geweldig)

Bedankt en heel veel plezier en succes met jullie unieke domaine in Frankrijk.
Groetjes van ons allemaal.

vakantie aug 2011

jack Branderhorst | 11-09-2011

Beste Carla, Albert en Mark en Vlekkie, we hebben , mede dankzij jullie, een heerlijke week gehad, jullie waren zeer gastvrij en we voelden ons daarom ook erg vrij in ons doen en laten. Heerlijk zwembad, heerlijke huiskamer, ideaal in de schaduw. Lidewey is bezig om jullie site te verrijken met een mooi reclamefilmpje. Nogmals bedankt voor de geweldige ontvangst en de gastvrijheid. Ideaal rustoord, om van daaruit allerlei activiteiten te ontplooien,

Groeten Jack,Agaath, Jurijn en Lidewey.

zomervakantie Courbiac

David, Lydia en Leo | 02-08-2011

Wij hebben twee fijne weken gehad bij Karla en Albert. Mooie gite, goed uitgerust en schoon, op een prachtige locatie. Fijn zwembad met fraai uitzicht waar je lekker kunt afkoelen. Veel natuurschoon in de omgeving, plenty mogelijkheden voor dagtrips/uitstapjes. Bijzonder aardige gastheer en gastvrouw.[aanrader: Karla kookt lekker, schuif eens aan bij de table d'hote, lekker eten en een gezellige avond]. En dan is er ook nog mijn grote vriend Vlekkie....We komen beslist terug.

Vacantie 21/5-4/6-2011

Sjoukje en Wim | 17-07-2011

Lieve Karla, Albert en Mark,

Voor de 2e keer op vacantie geweest bij jullie in Courbiac. Vorig jaar in het najaar en nu in het voorjaar.

De ontvangst was weer hartverwarmend. Zelfs op de deur hing een bordje: "Welkom Sjoukje en Wim".

De natuur hebben we nu beleefd op een andere manier. Veel fraaie en kleurrijke bloemen. Ook de kersen waren rijp en het was heerlijk smullen. Ook nog emmers vol geplukt voor jullie en Karla maakt daar heerlijke kersenjam en taarten van.

We hebben ook diverse markten met locale producten in de omgeving bezocht hetgeen altijd weer een grote belevenis is. Ook rommelmarkten (vide greniers) zijn de moeite waard.

Ook op cultureel gebied valt er veel te zien en allemaal vlak in de buurt. Aanbevelenswaardig zijn: Puy l'Évèque, Penne d'Agenais en Monflanquin.

Met reisgids Mark een schitterende wandeling over de rotsen achter Domaine Courbiac gemaakt. Onderweg kreeg ik interessante uitleg over de omgeving. Na het volbrengen van de wandeling serveerde Mark limonade met 2 koekjes en hebben we gezellig nagebabbeld. Mark heeft wandelingen in de aanbieding van een half uur, een uur en anderhalf uur. Deze wandelingen zijn aan te bevelen.

Heerlijk dat Albert nu een paar maanden bij jullie is.

Veel succes toegewenst met verdere plannen.

Sjoukje en Wim

april/mei ook al heerlijk weer

Anne en Nel | 18-05-2011


Als één van je collega's een Gite in Frankrijk heeft en je hoort de enthousiaste verhalen dan wordt je nieuwsgierig.
Daarom een verblijf van een week geplant: 28 april t/m 5 mei, met z'n tweeën. Voor ons een onbekend stukje van Frankrijk maar verrassend mooi , uitgestrekt, overal druivenplanten, prachtige wilde bloemen, ook orchideeën, en al prachtig weer. Tot onze verbazing stonden overal langs de kant van de wegen kersenbomen waar door de warmte de kersen al rijp begonnen te worden.
Ook op de Domaine begonnen de kersen al te rijpen en daarom op de ladder in de boom om te plukken en te proeven: Heerlijk !
Een weekje bijkomen en onthaasten, heerlijk eten bij Karla of zelf kokkerellen met die heerlijke franse ingredienten met natuurlijk heerlijke wijn uit de regio.
Fijn was het dat onze hond zich heerlijk kon uitleven met jullie hond Vlekje, en hij zich vrij op het terrein kon bewegen.
Veel succes met jullie en Gite en de plannen voor uitbreiding.
Wellicht tot ziens,
Anne, Nel en Bracco

heerlijk, heerlijk, heerlijk.

Jan & Ammy | 17-05-2011

Begin mei, weer even zo'n heerlijk relax weekje gehad in Domaine Courbiac.
Een graadje of 28, liggen aan het zwembad, lekker lezen, wandelen en verder genieten van de gastvrijheid van Karla, Albert en Marc.
En natuurlijk genieten van de kookkunsten van Karla, met zo'n koude fles rose erbij.
Ach wat zal ik nog meer zeggen, genieten in optima forma.
Ik kan het echt iedereen aanraden en niet alleen in de zomermaanden, maar ook in april, mei, juni zit je er voor een schappelijk prijsje echt vollop te genieten.

Onderdelen 1 - 60 van 67
1 | 2 >>

Nieuw bericht